amazon-flow-ios-app

Amazon Flow: comprar a cop de càmera

amazon-flow-ios-app

Has imaginat mai anar al supermercat o passejar pel carrer, veure un producte que t’agrada, veure el preu i dir…. (sense comentaris). Moltes vegades segur.

Arriba Amazon Flow, una nova eina que s’integra a la botiga oficial d’Amazon. Una eina que ens facilitarà i molt la feina a molta gent que està tot el dia amb el terminal amunt i avall.

L’aplicació ens fa més fàcil comprar, Flow podrem cercar qualsevol producte només apuntant la càmera per sobre seu, comprar-lo al moment i a més estalviar en la comprar.

Amazon ja disposava d’una eina similar, aquesta només era capaç de registrar per codi de barres, ara arriba amb només apuntar el producte amb la càmera.

La companyia no vol canviar la manera en que comprem, vol que sigui més fàcil de comprar els productes més habituals. Imagina’t que estas a casa i et quedes sense llet, doncs captura amb el mòvil la llet (No Carrefour Discount, és aigua) i ja la tens a la cistella, sense pasta de dents, captura i cap a la cistella, pernil dolç, patates..

Ara clar, sempre hi ha gent que hi surt perdent, com hi podrà fer front el petit comerç? Oferin un servei que no ofereix Amazon, el tu a tu, el tracte.

Descarrega l’aplicació oficial | iTunes | Google Play

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *