3T8A1088-htc-desire-x

Analitzem l’HTC Desire X, petit però amb grans acabats

3T8A1088-htc-desire-x

Aquest any ha estat indiscutiblement l’any de la gamma mitjana i aquest terminal ho justifica. Totes les empreses han volgut deixar clar que tenen potencial suficient per abraçar tot el ventall de possibilitats: gamma alta, gamma extra, gamma mitjana i gamma baixa. HTC Desire X està destinada, segons la meva opinió, a pertànyer a la gamma mitjana. Bonic de veure, d’agafar-lo i amb unes prestacions que després anirem analitzant pas a pas. Tanmateix, ara vull mostrar-vos-les per, posteriorment, anar explicant si són del tot reals o necessaries. Les característiques del terminal que analitzem aquí són les següents i els apartats més destacats estan a continuació:

Tamany i dimensions 118,5 x 62,3 x 9,3 mil·límetres
114 grams amb bateria
Pantalla Multitàctil de 4 pulzades Super LCD
Resolució WVGA 800 x 480 píxels
16 milions de colors
Memòria 4 GB ampliables amb targeta micro SD fins a 32 GB
768 MB de memòria RAM
Càmera eSnsor de 5 megapíxels
Enfocament automàtic
Flash LED
Sensor BSI (millora la captura amb poca llum)
Objectiu de 28 mm amb obertura f.2.0
Gravación de vídeo QVGA
HTC ImageChip específic
VideoPic: Fes fotografies i vídeos al mateix temps
Mode ràfaga: una pulsació = 2.5 fotografies per segon SmartFlash: cinc nivells de flash ajustats
So i Multimedia Potenciat per Beats Audio
Reproducció de so:.aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 9)
Gravació de so: amr
Reproducció de vídeo: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP i MP3)
Gravació de video: .mp4
Sistema Sistema operatiu Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Interfície HTC Sense 4.0
Processador de doble nucli a 1 GHz
3G (HSDPA / HSUPA)
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Bluetooth
Certificació DLNA
GPS
G-Sensor
Sensor de proximitat
Sensor de llum ambiental
microUSB 2.0
Bateria Bateria extraible i recarregable de 1.650 mAh

Disseny

Un terminal preparat per la guerra, compacte i a la vegada agradable a la vista. L’HTC Desire X és l’evolució del primer terminal seriós de l’empresa i sembla ser que surt reforçat i molt renovat. A diferència del seu pare, l’HTC One X, si apretem a la part superior d’aquest terminal per engegar-lo, ens dóna la possibilitat d’obrir la part de darrere i poder veure i modificar la bateria; també veiem que incorpora espai per la targeta SD i per la micro SIM. Personalment, un punt a favor i a envejar per molts terminals superiors que ho haurien d’integrar ja com a requisit mínim.

Als laterals hi podem observar els botons de volum i el connector microUSB. A darrere, la càmera de 5 megapíxels, amb un marc més que perfecte per diferenciar-la de la carcassa. Compta amb una pantalla Super LCD de quatre polzades i 800×480 píxels, però a la primera ullada que li fas trobes que la resolució és més que sorprenent. L’acompanyen 768 MB de RAM per utilitzar el sistema d’Android 4.0 i la capa -més que odiada- HTC Sense.

Rendiment

El seu processador, un Snapdragon S4, ha demostrat estar a l’altura de les circumstàncies i mou Android 4.0 amb la capa HTC Sense 4.0 més que perfecte; sembla impossible que un terminal de gamma mitjana tracti de tu a tu a terminals com el Galaxy Nexus o el Desire HD, que en altres ocasions són superiors i no s’arribarien a comparar amb aquest terminal. L’HTC Desire X pot ser una alternativa per aquell que cerca un terminal petit i que cumpleixi amb les expectatives més bàsiques i quotidianes de qualsevol usuari.

Càmera

La càmera del terminal compleix amb el que presenta. 5 mpx i amb tot el que HTC pot prestar a una càmera. Si voleu ser d’aquells usuaris que pengen fotografies i més fotografies a Instagram, aquest és un terminal ideal per a vosaltres; si voleu fotografies amb una mica més de detall, no us plantegeu la seva adquisició. Els punts negatius se’ls emporta al moment de gravar vídeo i no poder fer-ho a més de 800×480 píxels de resolució.

Sembla mentida que HTC, durant el Mobile World Congress, potenciés tant i tant la càmera i ara aquest terminal, considerat el rei de la gamma mitjana d’HTC, no incorpori detalls com aquest. Esperem que a través d’una actualització arreglin aquets problemes, ja que amb una mica de seny i ganes tot és solucionable.

Conclusió

HTC Desire X, presentat per absorbir rivals com Sony Xperia P, T i la gamma mitjana de Samsung, satisfà les necessitats bàsiques d’un terminal petit i suficientment potent per a fer-ho servir tot. Suporta perfectament Ice Cream Sandwich i les aplicacions rendeixen sense problemes. El principal inconvenient que té és que si no tens una targeta a l’hora d’iniciar el terminal, oblida’t de guardar captures de pantalla i imatges. Aquest problema es reprodueix al voler instal·lar aplicacions o descarregar imatges del navegador. Una pantalla que molts terminals voldrien i una càmera completa per part d’HTC.

Per aplaudir, doncs, HTC, ja que compleix les expectatives. No és un terminal perfecte pero sí suficient per qualsevol de vosaltres. HTC vol enamorar la gamma mitjana i segurament la petita, icluint Beats Audio i una pantalla que m’encanta i que podrà conquerir el cor de molts usuaris que vulguin canviar o substituir el seu terminal.

Pel meu gust és un terminal bonic de veure i fàcil d’adaptar a la mà però massa petit. S’ha de dir que ara mateix tinc un Galaxy Note II i la diferència és abismal. Això sí, seria el terminal perfecte per més d’un amic meu. Bona feina d’HTC per entrar en una gamma que té nombrosos terminals però també en té de molt dolents.

El preu d’aquest terminal lliure és de 329 euros i el podeu trobar amb Yoigo i Orange lligats a contracte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *