2vv3q14

Apareixen detalls d’un HTC One M8 millorat

2vv3q14

Després de no presentar el seu rei durant el Mobile World Congress 2014, HTC va fer arribar poc després la renovació del seu terminal estrella i va presentar l’HTC One M8. Aquest dispositiu va aportar el millor d’HTC en dispositius mòbils i els detalls que cap altra fabricant incorpora en els dispositius.

Aquest HTC que tenim entre nosaltres per 729 euros disposa d’una pantalla de cinc polzades amb resolució Full HD, botons incorporats a la pantalla, una càmera amb tecnologia Ultra Píxel i la novetat de la Duo Camera, 2 GB de memòria RAM, 16 GB d’espai intern i la possibilitat d’incorporar la memòria micro SD i la capa de personalització amb una nova versió, HTC Sense 6.

El nou dispositiu d’HTC seria presentat a finals d’any i seguiria amb els principis d’HTC i la construcció de dispositius de qualitat amb el seu cos d’alumini. HTC al igual que Samsung volen innovar com ha demanat el consumidor i intentarien igualar d’aquesta manera el presentat per Sony i sembla haver fet efecte (encara que no ho arribem a entendre) i incorpora una pantalla amb resolució 2K (de poc serveix ja que la resolució és molt alta i en una pantalla petita (5 polzades) l’ull no pot diferenciar les millores.

Després de remarcar que milloraran la pantalla, també modificarien la càmera d’Ultra Píxel com hem vist amb el nou HTC One Mini 2 i la càmera de 13 megapíxels i incorporaria una càmera de 16 megapíxels amb estabilitzador òptic i doble flash Led. Després de millorar les parts més utilitzades també incorporarien tecnologia per a que el dispositiu disposi de la capacitat de resistir a l’aigua (com ja fa el Galaxy S5 i el Sony Xperia Z2) i tindria el nou processador de Qualcomm, l’Snapdragon 805 amb Adreno 420 de GPU.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *