imac21inch

Apple renova el catàleg dels iMac i els fa més econòmics

imac21inch

L’equip que s’encarrega d’evolucionar els iMac (Tot en un d’Apple) acaba de presentar una nova generació d’aquest ordinador. Arriba un nou model de 21,5 polzades de pantalla disponible a partir d’avui i amb un preu de 1129 euros.

Aquest nou model és el més bàsic de tots i després sempre podem triar a través del gran catàleg d’Apple per a personalitzar el nostre nou ordinador, o com molts diuen, un més de la família.

Arriba amb un processador Intel Core i5 de doble nucli a 1,4 GHz, 8 GB de memòria RAM, comprovat dues vegades abans de publicar l’article, un disc dur SATA de 500 GB i el podem ampliar per diferents preus a 1 TB o Fusion Drive o un disc dur SSD.

Aquest model completa l’equip d’iMac’s ja disponible a la botiga d’Apple amb els models que ja sabeu i podeu cercar al web oficial d’Apple.

De moment integra OS X Mavericks i no s’ha sentit res de la nova versió OS X Yosemite, actualment en fase beta i que segurament arribarà als ordinadors recentment presentats, com ja sabeu té cost zero.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *