bq_blanco_con_fondo_negro

BQ Readers presenta la nova gamma de dispositius mòbils

bq_blanco_con_fondo_negro

El primer dels dispositius presentats és el més petit de la gran família de BQ Readers. Arriba el BQ Aquaris E4, un dispositiu de 4 polzades amb resolució WVGA i un panell IPS. Un processador de quatre nuclis i un GB de memòria RAM.

Incorpora una càmera de vuit megapíxels i una frontal de dos megapíxels. Trobem 8 GB de memòria interna i una bateria de 1.700 mAh, amb possibilitat de microSD i espai per a Dual SIM.

BQ Aquaris E4.5

El segon dispositiu, el BQ Aquaris E4.5 és molt clavat al primer dispositiu presentat de la casa, només millora amb més pantalla, incorpora una pantalla de 4,5 polzades amb resolució qHD i una bateria més gran, de 2.150 mAh amb una càmera frontal de cinc megapíxels i una càmera principal de vuit megapíxels.

Disposa de 8 GB de memòria interna i possibilitat d’ampliar amb una targeta micro SD i disposa de la possibilitat d’utilitzar dues targetes SIM, la famosa Dual SIM.

BQ Aquaris E5

Aquest dispositiu ja creix més en tot. És un senyor dispositiu i arriba amb especificacions per a fer mal al mercat. Arriba ambuna pantalla de cinc polzades amb resolució Full HD, un processador de vuit nuclis a 2 GHz i 2 GB de memòria RAM en el seu interior, també trobarem una versió amb un processador de quatre nuclis.

Incorpora 16 GB d’espai intern i una càmera principal de tretze megapíxels amb doble Flash LED. Té una bateria de 2.500 mAh i un pes de 135 grams.

Arriba amb un disseny que agrada molt a primera vista i farà canviar l’estètica del que teniem ara per ara de BQ Readers.

BQ Aquaris E6

L’últim i en aquest cas el més gran de la família, ens trobem amb el BQ Aquaris E6. Aquest dispositiu incorpora una pantalla de sis polzades amb resolució Full HD i un processador de vuit nuclis i dos GB de memòria RAM en el seu interior.

Disposa d’una bateria de 4.000 mAh i els seus resultats en els programes de prova són de monstre (31.200 punts).

Disposa d’espai per a targeta micro SD i arriba amb 16 GB de memòria interna. També disposa com tots els dispositius presentats avui de la possibilitat de la Dual SIM. El so d’aquest dispositiu és de Dolby i complementa tot el que integra amb una càmera frontal de cinc megapíxels pels vostres selfies.

Preus dels nous dispositius i on trobar BQ Readers

Tots aquests dispositius arriben al mercat a partir del mes de juny i arribaran progressivament fins al mes d’agost amb el BQ Aquaris E6.

A part de sortir a Espanya, BQ arribarà amb aquests dispositius a Portugal, França, Alemanya, Suècia i Suïssa.

El primer model, el BQ Aquaris E4 el podrem trobar per 129 euros, el model BQ Aquaris E4,5 arriba pels 149 euros (tindran molta rivalitat amb dispositius presentats per Motorola, LG i Samsung).

El BQ Aquaris E5 arriba per 179 euros i el BQ Aquaris  E6 per 299 euros. Preus molt ajustats per un mercat que cada dia vol més per menys diners.

Tots aquests dispositius també disposaran d’accessoris oficials que podeu trobar al web de BQ Readers.

A part de trobar aquests dispositius a botigues com MediaMarkt, Beep, PCcomponentes, GAME o PC Box, també arribaran a les operadores com Orange, Simyo o Amena per a fer més gran el seu mercat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *