Finder 1-970-80

Com habilitar el Dark Mode a OS X Yosemite

Finder 1-970-80

Ja disposem de la segona beta d’OS X Yosemite, la nova versió de sistema operatiu d’Apple, i descobrim més coses. Primer de tot, vam anar a provar si ja interpretava el català en el dictat de veu, i correcte, OS X Yosemite ja ens entén i a la perfecció.

Després, amb ganes de més, vam investigar, Apple en la presentació del nou sistema pels desenvolupadors va ensenyar que la barra superior s’adaptava als gustos de cada usuari, la va canviar de color a un Dark Mode, i a tothom li va agradar. A la beta 1 no estava disponible i ens va extranyar, ara, arriba la segona beta i ja podem trobar la manera per gaudir de la novetat en la barra superior, podem activar el Dark Mode en ella.

Per fer-ho és fàcil. Només heu de tenir la segona beta d’Apple i el seu sistema operatiu, OS X Yosemite, i obrir el Terminal, un cop en el terminal heu d’escriure el que observeu en la piulada inferior, és fàcil de fer.

Un cop realitzada la piulada hem de tancar la sessió i tornar a obrir per a efectuar els canvis demanats. I ja gaudireu de la barra superior amb el Dark Mode.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *