flappy-bird-.0_cinema_1280.0

El creador de Flappy Bird s’explica

flappy-bird-.0_cinema_1280.0

Un joc que generava uns ingressos de 50.000 dòlars al dia, ha estat retirat de l’App Store i el Google Play per sorpresa de tothom, ja que no es tracta d’un problema d’incompliment de les normes de les respectives botigues on-line (tot un clàssic).

S’ha dit que la mateixa Nintendo hauria amenaçat amb una demanda a Dong Nguyen, per la similitud del disseny del joc d’aquest últim amb alguns dels de la marca nipona. Nintendo però, ho va desmentir. En una entrevista a Forbes, Nguyen ha confessat que ha retirat el joc, simplement, perquè creava adicció.

Dong per als amics, només pretenia crear un joc ben simple per passar l’estona quan no tenies res millor a fer.El va desenvolupar en tan sols 3 dies, i no es podia imaginar mai que li arribaria l’èxit amb ell. El cas és que el senyor Nguyen ara ja podrà dormir tranquil; ha fet la bona obra de l’any en retirar un joc que hauria pogut comportar una malaltia (tot i que ens consta que no va utilitzar nicotina en la seva creació).

Sigui com sigui, aquest senyor de 29 anys ja ha dit que té intenció de seguir desenvolupant jocs, i com la fama ja l’ha aconseguit, no tenim cap dubte que, faci el que faci, se’n sentirà a parlar d’ell.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *