Cómo-transferir-correos-de-Gmail-a-Outlook-u-otra-cuenta

Gmail s’actualitza i permet guardar els fitxers a Google Drive

Cómo-transferir-correos-de-Gmail-a-Outlook-u-otra-cuenta

Després de millorar cada una de les aplicacions de la casa, toca combinar entre elles el millor de cada una.Gmail permet rebre correus i enviar, Drive emmagatzemar els fitxers que l’usuari vol. El millor? Permetre als usuaris que els fitxers rebuts a Gmail, siguin guardats a Drive, no?

Gmail, va arribar no farà molt als mil milions de descàrregues i és una aplicació obligada en qualsevol dispositiu mòbil, ara com bé em dit anteriorment toca perfeccionar-la amb els serveis de Google, ja sabeu que sempre hi ha rivals preparats per curar les queixes que sorgeixen de l’aplicació oficial.

Google ha desenvolupat una nova versió per a Gmail, la 4.8, i aquesta permet guardar els documents adjunts directament en el nostre compte de Google Drive, ara ja està disponible en la nova versió disponible de Gmail. Amb aquesta nova versió de l’aplicació tenim un accés més ràpid a la barra lateral i si tenim diversos comptes, veurem d’una nova manera la gestió d’aquests, amb bombolles a la part superior (podeu observar la imatge adjuntada)

L’actualització ja hauria d’arribar a tothom en aquests pròxims dies, si sou dels que no podeu esperar us afegim un enllaç per a descarregar la nova versió de Gmail per a Android.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *