Cómo-transferir-correos-de-Gmail-a-Outlook-u-otra-cuenta

Gmail per a Android s’actualitzarà amb un disseny molt renovat

Cómo-transferir-correos-de-Gmail-a-Outlook-u-otra-cuenta

Fa pocs dies vam veure com Google+ renovava per complet la seva interfície per a la seva versió a Android, sembla que no serà l’única aplicació que tindrà modificacions estètiques en poc temps. Segons explica Yoel Kaseb, treballador de Samsung, ha tingut accés a la nova versió de Gmail per a Android i ha publicat quatre imatges a través de la xarxa social de Google.

En aquestes imatges publicades a la xarxa social podem veure com l’actualització de Gmail va en camí delquè hem observat a Google+ i segurament camí del què veurem durant les conferències del Google I/O d’aquest any i la nova versió d’Android.

Ofereix el mateix disseny que ha actualitzat Google+, elimina el menú lateral i observem un botó per escriure el correu que segurament serà el nou menú de Gmail, l’aplicació per a gestionar el correu de Google a Android.

Google està optimitzant i preparant les seves aplicacions per a alguna cosa, una cosa que arribarà en breus i segurament anirà a l’estil vist fins ara en les actualitzacions. Si us fixeu, les aplicacions totes s’assemblen entre elles, tenen alguna diferència però mantenen una estètica similar i aguantant molt els mateixos estils entre elles.

Estem a punt de viure un moment que Android necessita, una segona vida, renovar el rei per seguir a dalt de tot. El Google I/O està preparat i volem novetats per a tothom, no només pels Android Stock users.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *