Google-quiere-fabricar-los-Nexus

Google comença a incorporar el Gallec a les aplicacions

Google-quiere-fabricar-los-Nexus

Crec que és una victoria en majuscules per a tothom, crec que hem d’aprendre a valorar la feina que hi ha darrere i més saben que costa molt que et facin cas.

Els companys de Mallandonoandroid han estat treballant molt i contactant amb Google i tramitant moltes coses per a obtenir el que avui han anunciat. Gmail ja incorpora el Gallec com a llengua  a escollir.

Nosaltres, al igual que vam fer-ho al incorporar el català, ho celebrem. És una victoria per a la llengua i per la feina que Iago i tot el que l’envolta fa.

Poc a poc, el Gallec, com el català, van evolucionant i entrant a més llocs on fa temps semblava impossible arribar. Potser serà la feina feta pels blogs, per la gent i per una llengua més.

Després ens trobem als típics que han tingut una infància difícil i insulten quan una empresa decideix integrar una llengua nova en el seu sistema, no ho veuen que per a l’empresa en qüestió és una expansió (per poca que sigui, tenen 2.781 milions d’usuaris encantats amb aquesta nova opció) i quatre que ho critiquen, que acaben de sortir de la caverna on dormien i ho insulten, simplement ho trobo de persona sense coneixement.

Nosaltres felicitem a tot l’equip de MallandonoAndroid, Iago i companyia i esperem que en breus disposeu del vostre Android amb Gallec i moltes altres coses, pas a pas i bona lletra tot arriba.

Si no mireu l’èxit del català amb Apple i Android, qualsevol cosa, estem aquí i estareu com a casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *