google-plus-664x374

Google+ evoluciona la seva interfície per a Android

google-plus-664x374

Renovar-se o morir. Google va anunciar que Vic Gundotra deixava Google+ molts blogs i periodistes anunciaven també la mort de la xarxa social del cercador. Avui Google ofereix una nova versió que substitueix la interfície vista fins a la data i deixa enrere una etapa d’evolució i intentarà mantenir el guanyat fins a la data.

Aquesta nova versió per a Google+ deixa clara una cosa, la xarxa social de Google no morirà i van a per totes. Segurament és una de les xarxes que més creix en els temps que estem i Google vol arribar a més gràcies a l’expansió que té Android i la seva obligada connexió al compte de Google.

Què canvia en aquesta nova versió de Google+?

La nova versió de Google+ integra moltes millores. Per començar ens trobem amb “Històries“, una nova eina que ens permet fer una barreja de les fotografies, vídeos i llocs on hem estat i crear una presentació automàtica d’aquest recull (Només hem d’activar la sincronització de les fotografies amb Google+).

Sumant coses a la nova interfície podrem crear GIFS animats i imatges de diferents estils amb un botó, sense complicar per a res el procés de creació.

google_plus_2014_android
Milloren el suport a les grans biblioteques de fotografies, podrem moure’ns sense cap tipus de problema entre qualsevol de les fotografies sense sortir de l’aplicació i s’ha afegit una barra per desplaçar-se més ràpid en el temps, ja que ordena les fotografies a la data de la seva captura o pujada al núvol.

Si sou usuaris de la xarxa social, també sereu usuaris en la versió web d’aquesta, no? Doncs com sabeu a la xarxa social podem observar quantes visites hem tingut al perfil, ara també ho han activat a la versió mòbil, ens dirà quanta gent ens ha visitat a través de l’aplicació, per separat.

Amb l’arribada d’una nova versió, Google ha eliminat el menú lateral i l’integra d’una nova manera per a ser més fàcil canviar entre categories de l’aplicació. S’inclou un nou botó (icona) per a compartir d’una manera més fàcil qualsevol estat, fotografia o fitxer.

 Podeu descarregar l’aplicació de l’enllaç, ja que l’actualització és escalada a través de Google Play i pot tardar a arribar als vostres dispositius mòbils.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *