Premium-HTC-One-M8-M8-Prime-Handset-Reportedly-in-the-Works-439935-2

Primera imatge del HTC One M8 Prime

Premium-HTC-One-M8-M8-Prime-Handset-Reportedly-in-the-Works-439935-2

HTC va presentar el seu nou rei farà poc i el va col·locar al mercat per 729 euros. Un dispositiu que segons la crítica directe dels primers mitjans especialitzats, era un bon dispositiu i només tenia problemes en la càmera. Sembla que HTC no estava d’acord o vol envair el mercat amb més dispositius, com cap altra any recordem.

El conegut HTC One M8 va arribar amb un cos metàl·lic i amb una pantalla d’alta definició, possibilitat d’ampliar la memòria a través de la micro SD incorporada i novetats en la càmera, la Duo Camera, que capta fotografies amb el segell de la casa, l’Ultrapíxel.

Després de presentar aquest dispositiu va arribar el moment de renovar el dispositiu petit de la casa, va arribar l’evolució del HTC One Mini, la segona generació. Aquest dispositiu calcava el cos del dispositiu i no incorporava la Duo Camera, incorporava una càmera de 13 megapíxels, una senyora càmera.

Ara sembla ser que HTC vol innovar i presentar el que sembla una obligació per a totes les marques, la versióPrime dels seus dispositius estrella.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *