LG-G-Pad-8.3-Review-TIa

LG G Pad, anàlisi

LG-G-Pad-8.3-Review-TIa

Quantes tauletes hi ha en el mercat Android? Moltes i de tots tipus, dimensions i marques. LG ha tornat al mercat després de marxar corrents i presenta la LG G Pad, una tauleta de 8,3 polzades i amb un cos d’alumini i amb molts detalls que han agafat del LG G2.

Mida i dimensions 215.8×126.5×8.3 mil·límetres i 338 grams
Pantalla 8,3 polzades TFT tàctil capacitatiu
Memòria 2 GB de memòria RAM
Càmera 5 megapíxels
Processador Processador Snapdragon Pro 600 a 1,7 GHz, 4 nuclis
Sistema Android 4.2.2 Jell Bean amb la capa de personalització LG
Bateria Bateria de 4.600 mAh
Capacitat 16 GB amb possibilitat de targeta microSD
Altres WiFi, Bluetooth 4.0, DLNA, GLONASS

LG va intentar entrar al mercat de les tauletes durant l’època de Honeycomb, la versió de l’abella Android, amb la tauleta LG V900 Optimus Pad, i no va anar gairebé si ho recordem. Aquesta versió 3.0 del sistema d’Android va ser presentada durant el Google I/O de l’any 2011 i enfocada directament a les pantalles més grans, en definitiva tauletes tàctils.

Arribava amb un nou disseny a la interfície i enfocant ja el contingut a Google totalment, multi tasca real, notificacions, modificar la pantalla principal amb widgets i diferents opcions i segons apuntava Google, una experiència vibrant amb interactivitat més profunda.

Ara després d’aprendre els errors, després de veure com actuava la competència i aprendre amb els seus propis productes com el Nexus 4 iNexus 5 o els dispositius amb segell oficial LG, LG Optimus G i LG G2, presenten la fusió de tots i integrant el millor de cada un per tornar en el mercat de les tauletes (saturat i sense ganes de deixar entrar a més fabricants) la LG G Pad, una tauleta amb molta força encara que té rivals molt poderosos com Samsung que reina en el mercat de les tauletes sense cap rival aprop d’ella.

Disseny

Disponible en dos colors, fins que li arribi la moda del color daurat, la LG G Pad arriba amb els colors negre i blanc. A Appledroid ens han cedit la unitat en color blanc. Amb aquesta entrada al mercat de les tauletes presenten una tauleta lleugera en tots els sentits i maneres. Fàcil d’adaptar-se amb les 8.3 polzades de pantalla.

En el tema marcs, cada vegada els fabricants fan pantalles més grans i reduint per culpa d’aquestes pantalles, el marc de la pantalla i causant a l’usuari avegades ensurts si estem en algun joc o aplicació que necessitem agafar per tot arreu la tauleta. En aquesta LG G Pad no tenim problemes, té el marc suficient per poder-la gaudir jugant, observant vídeos, navegant per Internet o consultant les xarxes socials.

A la part de darrere és totalment metàl·lica amb un tacte fred que avegades trobes a faltar el tacte de la Nexus 7 de l’any 2013, i a causa de ser amb un metall, acaba relliscant una mica. Ara bé, no podem comparar el metall amb el plàstic utilitzat per Samsung, són lligues diferents.

Els altaveus els trobem a la part de darrere, punt negatiu, ja que si dipositem la tauleta damunt d’una taula o superfície ens quedarem amb un so mínim i ens frustrarà, la següent versió ha de canviar de situació.

Aquesta tauleta arriba amb un disseny molt cuidat (qui sap si el següent dispositiu LG mòbil, arriba amb aquests materials) i la veritat, que en comparació a tots els dispositius que tenim al mercat fins a la data, guanya molt si ens hem de decidir pel plàstic o per un dispositiu que mostri qualitat en materials.

Pantalla

Amb una pantalla de 8,3 polzades i una gran resolució, la tauleta d’LG arriba per poder presumir d’aquesta gran qualitat incrustada en la tauleta presentada fa res.

Un panell LCD IPS amb resolució HD de 1200×1920 píxels i una resposta tàctil a l’altura del LG G2 amb una mica més de pantalla, podem dir que la tauleta d’LG està a l’altura de l’iPad Mini o la Nexus 7 de Google que molts teniu com a referent. Ara bé, passa per damunt de totes les andròmines de Samsung inundant la gamma baixa de tauletes i mitjanes, per poder trobar una tauleta a l’altura hauríem de recordar la Galaxy Note 8 amb un preu de 200 euros superior a aquesta d’LG.

L’únic i principal defecte de la pantalla és en sortir a l’exterior, la lluminositat no és la que volem per a una tauleta d’aquesta altura, LG modifica aquest aspecte i disposarem d’una tauleta Android a l’altura de les millors.

Rendiment

Incorpora el processador de Qualcomm, l’Snapdragon 600 i permet moure Android 4.2.2 i tota la capa de personalització d’LG sense cap problema, ràpid i lleugera, res a veure amb la capa de Samsung (perdoneu les comparacions, és la veritat).

La funció Knock Knock trobem que no funciona com funciona al LG G2 ja que utilitza la càmera frontal i la llum de dia per a detectar el Knock Knock.

L’autonomia de la tauleta és espectacular, han aconseguit calcar el que han fet amb la bateria del LG G2 a la seva tauleta i encara més, podem tenir tauleta per una setmana sencera d’ús (sense passar-nos) i seguir disposant de la tauleta.

Programari

Tal com LG va arribar amb el G2, ha implantat les funcions destacades a la seva tauleta de 8,3 polzades. LG havia desaparegut del mercat de les tauletes i si tornava, ho havia de fer per la porta gran.

Partint d’Android 4.2.2 ens trobem amb una capa de personalització que deixa molt enrere a les altres. Molts direu que és lletja, no, és bonica i pràctica, t’has d’adaptar i deixar les drogues que ens dóna Samsung i ven com a llaminadures.

Amb el Knock Knock, dos cops a la pantalla per iniciar-se o dos cops per apagar-se, ens fa oblidar per complet dels botons laterals de les tauletes. (sempre disposarem del botó lateral, de moment).

Adopta també la funció QSlide, que ens permet tenir aplicacions flotant per poder col·locar-les per la pantalla o fer-les més grans o petites.

La nova funció que incorpora a la seva tauleta és QPair, senzill. Ens permet connectar el mòbil amb la tauleta a través de la tecnologia Bluetooth i podem veure les notificacions del primer en el segon (veure les notificacions del dispositiu mòbil a la tauleta).

També podem prendre notes amb les captures de les pantalles (sempre ha vingut instaurat en qualsevol dispositiu LG) i sempre ha arribat d’una manera correcte i útil.

Com no, qui no recorda la barra de navegació a les notificacions del LG G2? Doncs al G Pad ens trobem amb el mateix, ofeguen la finestra determinada per les notificacions i ens mostra molta informació´sense sentit o sense utilitat (que podem treure activant o desactivant QSlide).

Càmera

Mai he estat d’acord a incorporar grans càmeres o simplement càmeres a les tauletes ho trobo de vergonya anar pel carrer i trobar gent fent fotografies a monuments amb una tauleta.

El LG G Pad no podia ser ideal per a mi, incorpora una càmera situada a la part de darrere que ens permet capturar fotografies i vídeos. Gestiona bé el color, és ràpida enfocant i com no, a la nit no intenteu fer fotografies.

Opinió Appledroid

Premiada amb el premi a la millor tauleta Android de l’any 2013 a Appledroid i amb unes dimensions ideals, la tauleta LG G Pad és una solució a la saturada i coneguda gamma de tauletes amb Android.

Volem una tauleta gran i que no pesi una barbaritat? La LG G Pad té 8,3 polzades que no és molt ni poc i amb unes especificacions i treball fet amb ella que ens decantem a pensar que la seva evolució només pot ser a millor.

Ens permet resoldre qualsevol necessitat amb molt bona resposta. Ideal per a qualsevol tasca a realitzar i amb una bateria digne d’admirar.

Després de desaparèixer per complet amb el fracàs d’Android 3.0 Honeycomb, LG ha tornat amb força al mercat de les tauletes, un mercat que ha passat molt de temps i potser no té el lloc i no té l’espai per entrar-hi.

Ara bé, tal com ho ha fet amb el mercat dels dispositius mòbils, on anava per mal camí, potser també ho fa amb el mercat de les tauletes. Toca cuidar amb actualitzacions la tauleta, arreglar els errors i prepara l’evolució amb molta energia.

LG comença a veure la llum, ara no l’apaguis.

Tauleta cedida per LG España, més informació a LG

Parts destacades
Disseny 81%
Pantalla 90%
Càmera 65%
Rendiment 83%
Programari 82%
Bateria 88%
Innovació 76%
Destacat

Tornar al mercat de tauletes és difícil, fer-ho bé, més. LG presenta aquesta tauleta com la porta a tornar d’una manera molt completa al mercat de les tauletes amb Android

80.7%

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *