lg-g3-att-4610-004

El nou LG G3 admetrà targetes micro-SD de fins a 128 GB!

lg-g3-att-4610-004

Demà és dia de presentacions, demà LG presentarà al món un dispositiu nou i renovant l’èxit que ha portat a LG a obtenir beneficis amb un dispositiu Android. Aquest dispositiu és el LG G3, el nou rei de la firma coreana i que arriba després de que totes les marques presentessin el seu durant el Mobile World Congress de Barcelona, o com HTC, després del Mobile World Congress i només fent acte de presència al congrés mundial de mòbils.

El fabricant ha penjat a un web del Regne Unit un fill d’especificacions una mica diferent. En aquest full podem observar un processador de quatre nuclis a 2,46 GHz (el Samsung Galaxy S5 arriba als 2,5 GHz), 2 GB de memòria RAM, una pantalla de 5,5 polzades amb resolució´Quad HD, càmera de 13 megapíxels, NFC i una bateria de 3.000 mAh, la qual podem substituir segurament.

El que més destaca i per sobre d’altres especificacions és la possibilitat d’admetre targetes micro SD de fins a 2 TB. És una especificació que fins a la data no disposava cap terminal tot i que l’associació SD va afegir aquests nous models l’any 2009 i fins a data d’avui, cap ha integrat aquesta especificació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *