lg-l35-caracteristicas-precio-fecha-lanzamiento-default

LG L35, Android dintre d’una pantalla de 3,2 polzades

lg-l35-caracteristicas-precio-fecha-lanzamiento-default

Deixar un espai del mercat per una marca? Deixar el mercat un forat on qualsevol marca pot intentar enamorar l’usuari? LG no vol deixar que Motorola, ara propietat de Lenovo, tingui un mercat complet per a ells. Per aquest motiu, LG ha presentat el nou dispositiu de la casa per a aquesta gamma, amb tots vosaltres el LG L35.

El nou dispositiu de la casa disposa d’unes especificacions que van lligades a la seva petita pantalla i cos.Disposa d’una pantalla de 3,2 polzades IPS amb resolució de 320×480, una pantalla molt petita que farà que el seu mercat sigui el regalat per les operadores o alguna persona que cerca un dispositiu amb Android per poca cosa.

En el seu interior trobem les especificacions bàsiques del dispositiu, un prrocessador de dos nuclis de la marca Snapdragon, 512 MB de memòria RAM, 4 GB d’espai intern i amb possibilitat d’ampliar-ho amb la microSD, càmera de 3 megapíxels i sense càmera frontal, bateria de 1540 mAh, WiFi, Bluetooth 4.0 i estarà disponible en colors blanc i negre.

Incorpora la última versió coneguda d’Android, la versió 4.4 Kit Kat i incorpora el programari que ha implantat LG en els seus dispositius, el KnockCode, per a desbloquejar el dispositiu mitjançant cops.

Encara no sabem el preu oficial d’aquest dispositiu encara que estarà per menys de 100 euros, recordeu que tenim el seu germà, el LG L40 per 99 euros i té més pantalla i especificacions, és d’esperar que aquest arribi a un preu encara més baix.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *