maxresdefault (1)

LG presenta Quick Circle, la funda oficial del nou LG G3

maxresdefault (1)

Si, de fet ja és oficial el nou LG G3, ahir els més very important person de Corea el van veure en un esdeveniment privat (segurament no és l’única empresa que ho fa, segur) i ja tenim tots els detalls en especificacions del nou LG G3. Nosaltres tenim marcat en el calendari que el dia 27 de maig serà oficial per a tothom.

Avui LG ha fet oficial per  a tothom la funda del LG G3. Aquesta funda té un cercle al mig de la funda que permet comunicar-se amb la pantalla del dispositiu. Veurem els diversos widgets personalitzats amb un estil renovat i que permet interactuar de diferents maneres amb els dispositius sense haver de retirar la part frontal de la carcassa (tipus llibre).

Amb aquesta funda “Quick Circle” podrem respondre trucades, realitzar trucades, veure l’hora, veure fotografies, escoltar música i diferents funcions que simplement faciliten el nostre dia a dia. Arribarà en colors negre, blanc, rosa, daurat i blau. A part de protegir el dispositiu, aquesta funda d’LG ens permetrà carregar el dispositiu sense connectar-lo mitjançant el USB, disposa de càrrega sense fils (Qi).

Sense més explicació, us deixem amb el vídeo de presentació de la funda/carcassa del nou LG G3. Us agrada?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *