flsamsunggalaxys5

Samsung Galaxy S5 Active al descobert

flsamsunggalaxys5

No hi ha res segur a Internet. Els companys de TK Tech News han ensenyat el Samsung Galaxy S5 Active, la versió més forta (físicament) dels coreans. Durant el Mobile World Congress 2014 de Barcelona vam poder veure com el fabricant presentava el seu nou rei, el Samsung Galaxy S5, i va prometre que arribarien variacions del seu dispositiu estrella com el Samsung Galaxy K Zoom i ara el Samsung Galaxy S5 Active.

Recordem que l’any anterior el Galaxy S4 Active tenia molt de sentit, ja que el principal el Samsung Galaxy S4 no era resistent a l’aigua i la pols, ara amb el Galaxy S5 adoptant aquestes característiques han hagut de millorar la versió per tenir sentit de ser-hi en aquest món boig dels dispositius mòbils.

Coses negatives, perdem el lector d’empremtes digitals i els botons ja no són com recordeu en el Galaxy S5, són tres botons físics i disposem del botó de tirar enrere dintre de les aplicacions, cosa que en el Galaxy S5 desapareix per complet. I la part positiva és que el Galaxy S5 Active també disposa de la pantalla d’alta qualitat del Galaxy S5, la AMOLED famosa de Samsung.

Aquest dispositiu incorpora com hem dit, incorpora moltes millores que el seu antic germà, si no, no tenia sentit ser-hi. Incorpora Active Zone, una zona on trobarem una selecció de funcions com baròmetre, brúixola i llanterna dissenyades específicament per a utilitzar-se en diferents entorns no quotidians per a tothom.

Us deixem en vídeo per a que observeu com és el nou dispositiu que arribarà en breus, el Samsung Galaxy S5 Active.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *