samsung-gear-2-product-photos-013

Samsung té preparat un portable capaç de realitzar trucades

samsung-gear-2-product-photos-013

Samsung és la reina de qualsevol cosa tecnològica del moment. Fa poc va presentar els seus nous portables,el Samsung Gear 2 i Samsung Gear 2 Neo, a part d’acompanyar-ho tot amb la portable Samsung Gear Fit. Tot va arribar durant el Mobile World Congress de Barcelona i el Samsung Galaxy S5.

Els coreans no han deixat de presentar tauletes i dispositius fins a la data i ara arriba el rumor escampat perWSJ. Samsung té preparat un portable capaç de realitzar trucades sense necessitat d’un terminal connectat a ell, incorporarà SIM en el seu interior aquest portable.

Millorar un portable ara mateix és oferir aquest servei. Incorporar una SIM. Funcionarà amb el seu sistema operatiu propi, Tizen i inclourà les funcions més bàsiques d’un terminal.

Samsung potser no vol deixar respirar a cap rival i per aquest motiu tindrem aquest portable amb nosaltres amb menys que canta un gall.

Com us veieu pel carrer parlant amb el portable del canell? Fins ara ens espantava al veure gent fent fotografies amb tauletes de 10 polzades, arriba la següent generació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *