xs_Sony-QX10-lead-624-1200-80

Sony QX10, el complement ideal pels amants de la fotografia

xs_Sony-QX10-lead-624-1200-80

En aquest món sembla que no hi ha res a inventar fins que arriba alguna empresa de tecnologia i la clava. Sony durant l’IFA de Berlín va presentar la Sony QX10. Qùe és? és una lent que sincronitzem amb el nostre dispositiu i podem capturar fotografies amb un gran detall i més resolució.

Pel taller d’Appledroid passen moltes coses, massa. No donem l’abast de vegades. Ara hem tingut l’ocasió de tenir la Sony QX10 (el model baix de la gamma QX) i us explicarem que és. Sony ha volgut innovar durant l’IFA i ha presentat una lent que sincronitzem amb el nostre dispositiu i podem capturar tot al màxim detall. Necessari? Obligatori? Cadascú sap el que necessita i Sony només fa que satisfer a molta gent, o intenta satisfer.

Aquestes lents són compatibles amb qualsevol dispositiu Android o iOS a través de la seva aplicació Play Memories, que segurament molts ja coneixeu. No existeix connexió física entre el dispositiu i el terminal o tauleta, la transmissió de dades és a través de WiFi Direct (també disponible amb possibilitat de passar-ho per NFC) i aixi podem obtenir fotografies a distancia entre el terminal i el dispositiu.

Té bateria pròpia i incorpora la possibilitat de col·locar-li una targeta microSD. Amb l’aplicació podem configurar en qualsevol moment on volem guardar la fotografia o vídeo i si el volem al dispositiu o a la microSD.

Sony col·loca a l’avast de tothom la possibilitat de capturar fotografies impressionants amb un accessori de qualitat. Us detallem les seves especificacions més destacades o fàcils d’entendre.

Resolució Aprox. 18,2 megapíxels
Objectiu Objectiu de Sony G, amb 7 grups
Memòria 2 GB de memòria RAM
Obertura màxima F3,3 (Angular) – F5,9 (tele)
Zoom òptic 10x
Sensor CMOS Exmor R
Dimensions 62,4×61,8×33 mm

Opinió

Podem acabar dient que tot és necessàri. Com bé hem dit, les empreses fabriquen coses que no són imaginables per a molts humans i sempre, sempre trobarà alguna persona a la capa de la terra i fora que ho farà servir. Útil? Tonteria? No. Cap de les dues preguntes tenen resposta, per a molts serà una tonteria i per a molts serà útil per a tot.

Ho fareu servir en el dia a dia? Quantes coses de les que tenim són útils o tenim la necessitat de tenir-les per sobreviure? Gairebé cap. Ara bé, el producte és una passada i la seva funció la compleix amb bona nota.

A Appledroid ja tenim ganes de provar la versió superior i poder presumir de grans fotografies amb vista d’ocell, ja que captures el que no et penses i si no busqueu el vaixell o el far en les fotografies!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *