Sony_Xperia_Z_T-Mobile_35567069_16

Sony Xperia Z: Capturant 162 fotografies en quinze segons

Sony_Xperia_Z_T-Mobile_35567069_16

Arriba a les nostres mans el terminal que Sony va presentar i vol que sigui el terminal que tothom tingui de referència aquest any 2013. Estem parlant del Sony Xperia Z. De moment no us portem una anàlisi a fons, us portem una de les coses que en primer toc amb el terminal ens ha impactat molt. Si, podrem veure vídeos per internet que ho fan i Sony també ho va publicar, pero aquest és la nostra i el terminal està a les nostres mans.

Tots sabem que el vídeo no és del tot real ja que de les fotografies capturades poques podrem aprofitar. Amb una càmera de 13 megapíxels amb una òptica molt millorada i compatibilitat HDR podem fer moltes coses.Amb el mode Burst Mode de la mateixa càmera l’hem ficat a prova just ha arribat al taller d’Appledroid. Com podeu apreciar al vídeo, podríem haver capturar 1000 fotografies en un minut pero creiem que ja és suficient per demostrar la potencia del terminal.

També us hem d’explicar que el sensor del terminal en aquesta modalitat és baixa i per això podem obtenir tantes fotografies. Les fotografies en aquesta modalitat s’han de capturar en un objecte sense moviment, bàsicament perque existeixen canvis en l’enfocament que farien capturar malament.

Us deixem el vídeo i també us preguntem, quines coses voleu saber del terminal de Sony? A part de si funciona perfectament sota l’aigua…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *