001Nokia_X_35835134_MWC2014

Tindrem l’evolució del Nokia X, Microsoft confia en el projecte

001Nokia_X_35835134_MWC2014

Durant el Mobile World Congress, Nokia va presentar la seva última gamma com a marca, va arribar la gamma X, aquesta nova incorporació tenia una cosa molt destacada. Incorporava Android en els seus dispositius, un somni per a molts usuaris.

De moment, encara que hi ha botigues que ja estan venen els dispositius, el Nokia X, NokiaX+ i el Nokia XLno estan convencent el mercat Android, segons apunta el blog d’Android italià tindrem una nova generació d’aquests dispositius que intenten una cosa, enamorar als Android per portar-los a Windows Phone.

El primer rumor que hi ha al mercat és que Microsoft presentarà durant el 2015 el nou Nokia X2, l’evolució del dispositiu més econòmic de la casa i arribaria amb un processador Qualcomm MSM8210 de quatre nuclis, amb un GB de memòria RAM i 4GB d’espai intern.

De moment si el riu sona… només toca esperar. És una bona notícia que després de l’adquisició per part deMicrosoft, l’empresa continua apostant per un projecte que semblava no fer gràcia als de Redmon.

Com sempre, tornar sempre és la millor part de l’aventura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *