facebook-paper

Utilitzar Paper de Facebook fora dels Estats Units

facebook-paper

Facebook ha dit que no té intencions de portar el seu Paper a Android, ni a iOS fora dels Estats Units. En el primer cas em sap greu comunicar-vos que no hi tinc res a fer, però en el segon sí que tinc la solució. Els usuaris d’iOS podeu instal·lar aquesta i qualsevol aplicació de qualsevol altre App Store, i sense necessitat de Jailbreak!

Només necessiteu un compte de l’App Store del país en qüestió, en aquest cas un dels Estats Units, que és on hi ha el Paper. Per tal d’obtenir-lo, necessitareu uns 5-10 minuts:

1- Obri el programa iTunes a l’ordinador i accedeix a l’iTunes Store
2- Baixa fins al final de la pàgina i toca la icona rodona del país que trobaràs a la part dreta.
3- Apareixerà una secció amb tots els països disponibles. Has d’escollir el d’Estats Units (o el que sigui que vulguis).

4- Una vegada escollit, automàticament faràs cap a l’App Store del país nou. Per tal de continuar amb el procés, hauràs de buscar una aplicació gratuïta. Per exemple, Remote:
5- Quan vagis a descarregar-la, t’apareixerà la següent finestreta, i hauràs de de clicar a sobre de “Crear ID d’Apple”:
6- Un cop aquí dins heu de seguir els passos que us demana amb total normalitat: Poseu un correu real, les preguntes de seguretat que vulgueu, un e-mail de recuperació opcional, i la data de naixement. Després us apareixerà la opció de pagament. Per tal de poder avançar, hem d’escollir la opció ‘Cap’, ja que per als altres mètodes us demanaran una adreça de facturació del país en qüestió.

HT2534-PaymentType-esSembla que actualment no la demanen, però quan em vaig fer el meu compte fa uns anys sí que feia falta igualment. L’únic que vaig haver de fer va ser buscar una adreça d’un poble/ciutat real procedent dels Estats Units i ja està. Us ho dic per si us ho demana també a vosaltres.

7- Finalment, us enviaran un correu de verificació a la vostra adreça de correu electrònic.

HT2534-StartShopping-es

I això es tot! Ja podeu descarregar i utilitzar Paper! 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *